Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

Acțiunea ingredientelor Steril Beauty Toner

  • Apa florală de Centaurea cyanus (Albastrele) - ingredient 100% natural certificat ECOCERT
    Ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a vârfurilor înflorite de albăstrele folosind apă de izvor. Hidrolatul de albăstrele este unul blând și prietenos cu orice tip de ten, care datorită substanțelor active cum ar centaurina, cianina și taninul, ajută la combaterea inflamațiilor și iritațiilor din zona ochilor afectați după o zi de lucru, praf sau poluare.
  • Apa florală de Citrus aurantium amara (Neroli) – ingredient 100% natural certificat ECOCERT
    Ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a florilor de protocal amar folosind apă de izvor. Neroli sau portocalul amar oferă un hidrolat nobil care ajută la combaterea fragilității tenului, îmbunătățește luminozitatea și strălucirea naturală pielii.
  • Acid salicilic BHA natural – activ cosmetic 100% natural
    Activ cosmetic 100% natural, obtinut prin extractie in mediu apos din scoarta de salcie neagra (Salix nigra bark extract). Acidul salicilic BHA este un activ antiacneic recunoscut si apreciat pentru efectul sau comedolitic, astfel ajuta la aparitia si indepartarea comedoanelor si mentine porii deschisi. La nivelul tegumentelor, contribuie semnificativ la regenerarea celulara si imbunatateste aspectul general al pielii.
  • Argint coloidal – ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Folosit într-o concetrație suficientă pentru a asigura un efect antimicrobian cu spectru larg de acțiune, argintul coloidal din cosmeticele botanice Steril este eficient împotriva Staphylococcus aureus, Corynebacterium xerosis, Propionibacterium acnes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Burkholderia cepacia, Aspergillus brasiliensis, Candida albicans, Malassezia furfur.