Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

Acțiunea ingredientelor Steril Hand Care

Este un produs cosmetic botanic anti-imbatranire, dezvoltat prin alegerea cu grija a ingriedientelor pur naturale, care ajuta la refacerea pielii crapate a mainilor datorita ingredientelor cu actiune regeneranta,  calmeaza iritatiile si mancarimile generate de factorii externi de zi cu zi si hidrateaza in mod natural  suprafata mainilor. Steril Hand Care este un produs cosmetic botanic premium, cu eticheta curata, care  ingrijeste in mod natural mainile, intinereste aspectul pielii si hidrateaza suprafata mainilor. 

a) Apa florala de Hamamelis virginiana (Witch Hazel) - ingredient 100% natural certificat ECOCERT 

Ingredient 100% pur si natural, obtinut prin distilarea cu aburi a partilor aeriene de hamamelis folosind  apa de izvor. 

Datorita continutului de taninuri, are un efect astringent si nu patrunde in profunzimea straturilor de  piele ci ajuta la repararea si intarirea elasticitatii stratului de la suprafata pielii. Astfel efectul reparator  isi face simtita prezenta chiar in locurile necesare de la suprafata pielii mainilor. 

b) Gel de Aloe Vera Organic – ingredient 100% natural certificat ECOCERT 

Ingredient 100% pur si natural, obtinut prin presarea frunzelor organice de Aloe Vera. 

Datorita continutului ridicat de polizaharide native, ajuta la impregnarea umiditatii in piele, asigurand  astfel un puternic efect de hidtratare. Aloe Vera mai este recunoscuta si pentru stimularea fribroblastilor, astfel sporeste in mod natural sinteza fibrelor de colagen si elastina, facand pielea mult  mai elastica si mai putin incretita sau deteriorata. 

c) Apa florala de Lavandula angustifolia (Lavanda) – ingredient 100% natural certificat ECOCERT Ingredient 100% pur si natural, obtinut prin distilarea cu aburi a inflorescentelor plantelor de lavanda. 

Este un ingredient foarte recunoscut pentru proprietatiile sale calmante si revigorante, care ajuta la  hidratarea pielii si regenerarea cutanata. 

d) Argintul coloidal – ingredient 100% natural certificat ECOCERT 

Folosit intr-o concetratie suficienta pentru a asigura un efect antimicrobian cu spectru larg de actiune,  argintul coloidal din cosmeticele botanice Steril este eficient impotriva Staphylococcus aureus

Corynebacterium xerosis, Propionibacterium acnes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosaBurkholderia cepacia, Aspergillus brasiliensis, Candida albicans, Malassezia furfur.