Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

Acțiunea ingredientelor Steril Intimate Care

  • Apa florală de Hamamelis virginiana (Witch Hazel) - ingredient 100% natural certificat ECOCERT.
    Este un ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a părților aeriene de hamamelis folosind apă de izvor. Datorită conținutului de taninuri, are un efect astringent și nu pătrunde în profunzimea straturilor de piele ci ajută la repararea și întărirea elasticității stratului de la suprafața pielii. Astfel efectul reparator își face simțită prezența chiar în locurile necesare de la suprafața pielii mâinilor.
  • Gel de Aloe Vera Organic – ingredient 100% natural certificat ECOCERT.
    Este un ingredient 100% pur și natural, obținut prin presarea frunzelor organice de Aloe Vera. Datorită conținutului ridicat de polizaharide native, ajuta la impregnarea umidității în piele, asigurând astfel un puternic efect de hidratare. Aloe Vera mai este recunoscută și pentru stimularea fribroblastilor, care sporește în mod natural sinteza fibrelor de colagen și elastină, făcând pielea mult mai elastică și mai puțin încrețită sau deteriorată.
  • Apa florală de Lavandula angustifolia (Lavanda) – ingredient 100% natural certificat ECOCERT.
    Este un ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a inflorescențelor plantelor de lavandă. Este de asemenea un ingredient foarte recunoscut pentru proprietățile sale calmante și revigorante, care ajută la hidratarea pielii și regenerarea cutanată.
  • Argintul coloidal – ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Folosit într-o concentrație suficientă pentru a asigura un efect antimicrobian cu spectru larg de acțiune, argintul coloidal din cosmeticele botanice Steril este eficient împotriva Staphylococcus aureus, Corynebacterium xerosis, Propionibacterium acnes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Burkholderia cepacia, Aspergillus brasiliensis, Candida albicans, Malassezia furfur.