Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

Ingrediente & Descriere Steril Intimate Care

STERIL INTIMATE CARE

Este un produs cosmetic botanic, dezvoltat prin alegerea cu grija a ingredientelor pur-naturale, care are  un pH adecvat zonei intime feminine, calmeaza iritatiile si inflamatiile, hidrateaza in profunzime si  elimina mirosurile neplacute. Steril Intimate Care este un produs cosmetic botanic premium, cu eticheta  curata, care ingrijeste in mod natural zona intima feminina. 

INGREDIENTE

  • Apa florală de Anthemis nobilis (Mușețel roman bio) – ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Este un ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a florilor de mușețel roman folosind apă de izvor. Mușețelul este un ingredient bine cunoscut și utilizat în medicina populară din plante. Prin acțiunile sale anti-inflamatorii, anti-iritante și calmante, reduce inflamațiile externe vaginale și calmează iritațiile, acționând eficient la fiecare aplicare.
  • Apă florală de Rosa damascena (Trandafiri de Damasc) – ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Este un ingredient 100% pur și natural, obținut prin distilarea cu aburi a florilor de trandafir de Damasc folosind apă de izvor. Este de asemenea un ingredient recunoscut și folosit de sute de ani în medicina tradițională din plante, are un efect puternic hidratant care acționează în profunzime și este un analgezic ușor împotriva iritațiilor locale.
  • Argintul coloidal – ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Folosit într-o concentrație suficientă pentru a asigura un efect antimicrobian cu spectru larg de acțiune, argintul coloidal din cosmeticele botanice Steril este eficient împotriva Staphylococcus aureus, Corynebacterium xerosis, Propionibacterium acnes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Burkholderia cepacia, Aspergillus brasiliensis, Candida albicans, Malassezia furfur.