Sari la con╚Ťinut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON ­čÜÜ

Descriere & Ingredient Beauty Toner

Este un produs cosmetic botanic, dezvoltat prin alegerea cu grija a ingriedientelor pur-naturale, care promoveaza tonifierea si frumusetea naturala a tenului, imbunatateste luminozitatea si stralucirea naturala a pielii si ajuta la prevenirea si combaterea acneei.
Steril Beauty Toner Anti-Acne este un produs
cosmetic botanic premium, cu eticheta curata, care asigura ingrijirea oricarui tip de ten in special celor predispuse la acnee, prin actiuni multiple si sinergice.
INGREDIENTE

a) Apa florala de Centaurea cyanus (Albastrele) - ingredient 100% natural certificat ECOCERT Ingredient 100% pur si natural, obtinut prin distilarea cu aburi a varfurilor inlorite de albastrele folosind apa de izvor.
Hidrolatul de albastrele este unul bland si prietenos cu orice tip de ten, care datorita substantelor active cum ar centaurina, cianina si taninul, ajuta la combaterea inflamatiilor si iritatiilor din zona ochiilor afectati dupa o zi de lucru, praf sau poluare.
b) Apa florala de Citrus aurantium amara (Neroli) ÔÇô ingredient 100% natural certificat ECOCERT. Ingredient 100% pur si natural, obtinut prin distilarea cu aburi a florilor de protocal amar folosind apa de izvor.
Neroli sau portocalul amar ofera un hidrolat nobil care ajuta la combaterea fragilitatii tenului, imbunatateste luminozitatea si stralucirea naturala pielii.
c) Acid salicilic BHA natural (Lavanda) ÔÇô activ cosmetic 100% natural
Activ cosmetic 100% natural, obtinut prin extractie in mediu apos din scoarta de salcie neagra (Salix nigra bark extract)
Acidul salicilic BHA este un activ anti-acneic recunoscut si apreciat pentru efectul sau comedolitic, astfel ajuta la aparitia si indepartarea comedoanelor si mentine porii deschisi. La nivelul tegumentelor, contribuie semnificativ la regenerarea celulara si imbunatateste aspectul general al pielii.
d) Argintul coloidal ÔÇô ingredient 100% natural certificat ECOCERT
Folosit intr-o concetratie suficienta pentru a asigura un efect antimicrobian cu spectru larg de actiune, argintul coloidal din cosmeticele botanice Steril este eficient impotriva Staphylococcus aureus, Corynebacterium xerosis, Propionibacterium acnes, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa,
Burkholderia cepacia, Aspergillus brasiliensis, Candida albicans, Malassezia furfur.