Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

Despre Cosmeticele Biotech

 Echipa noastră de cercetători este dedicată conceptului de produse cosmetice și îngrijire personală cu denumirea de „etichetă curată”. Pentru fiecare produs dezvoltat, procesul de cercetare pornește cu precădere de la această caracteristică finală.
        Cercetători recunoscuți la nivel mondial militează pentru acest concept la care Biotech se aliniază.
        Este general acceptat faptul că “etichetă curată” înseamnă utilizarea a cât mai puține ingrediente posibil și de asemenea utilizarea numai a ingredientelor pe care consumatorii le recunosc.
        De ce acest trend? Deoarece in ultimul timp consumatorii de produse cosmetice și de îngrijire personală cer și caută produse pe care le percep că sunt mai bune pentru corpul lor, pentru a celor din familia lor, a copiilor lor dar și a mediului.
       Consumatorii clasifică acum ingredientele naturale și impactul acestora asupra mediului înaintea recunoașterii mărcii și a descrierilor produselor și iși doresc să folosească produse de la o companie ale cărei valori se aliniază cu ale lor. De exemplu la alimente, cumpărătorii caută acum etichete cu mai puțin zahăr, cu mai multe proteine și mai puține ingrediente, și de asemenea cu ingrediente cu nume cunoscute. Această mișcare condusă de consumatori s-a strecurat și în industria cosmetică si de îngrijire personală.

        Din perspectiva Biotech, frumusețea curată este următoarea frontieră în comportamentul consumatorilor de frumusețe.

        Biotech are și va avea permanent ca obiectiv utilizarea în componența produselor numai ingrediente naturale care nu dăunează sănătății consumatorului și care în egală masură nu dăunează mediului.

        Le promitem consumatorilor că ne vom concentra mereu pe dezvoltarea de produse sănătoase, sigure, și care vor reactiva în noi frumusețea naturală pierdută dar regăsită, atât de necesară timpurilor pe care le trăim.