Sari la conținut

Livrare gratuita la comenzi de peste 120 RON 🚚

FAQ-Intrebari Frecvente

FAQ Steril – Botanical Cosmetics 

  1. Mi-au placut produsele.. Ce le face însă să fie atât de scumpe? Eu fiind o femeie tânără cu un  venit mediu…  

Sunt produse premium obtinute cu ingrediente 100% naturale din plante, organice, certificate Ecocert.  Acest tip de materie prima obtinut prin agricultura sustenabila, sunt mai valoroase si deci mai  costisitoare decat ingredientele sintetice de sinteza folosite la majoritatea produselor cosmetice din  piata. In plus, produsele cosmetice botanice din gama Steril sunt dezvoltate pentru a asigura efecte  multiple intrebuintarii lor, fara efectele negative prezente in marea masa de produse cosmetice de pe  piata. Sunt produse care pe langa efectele obisnuite produselor din categorie, au formule  imbunatatite cu ingrediente active care ofera efecte suplimentare benefice si valoroase.. Cu alte  cuvinte, un singur produs cosmetic botanic din gama Steril poate sa inlocuiasca doua sau mai multe  produse cosmetice, avand aceleasi destinatii.  

  1. Ce face ca formula/compoziția pentru Cleanserul pentru curățarea și întreținerea tenului să fie  potrivită pentru toate tipurile de ten – pentru ten uscat, mixt și gras (când este cunoscut că  fiecare tip de ten are caracteristicile și nevoile sale specifice). De ce este formula potrivită și  pentru femei și pentru bărbați? 

Steril Beauty Cleanser “Collagen +” este potrivit pentru curatarea si intretinerea oricarui tip de ten,  indiferent de sex, datorita sinergiilor ingredientelor din compozitie dar si a actiunilor lor individuale.  Hidrolatul nobil de Neroli reuseste sa combata cu succes fragilitatea tenului si sa imbunatateasca  textura tenului uscat sau mixt, dupa care in completarea acestuia vine hidrolatul Nobil de Trandafir de  Damasc care hidrateaza puternic in profunzime si catifeleaza pielea. Pentru tenul gras, hidrolatul de  Rozmarin are o actiune puternica la echilibrarea secretiei de sebum, la indepartarea impuritatilor si  desfundarea porilor, adica pregateste inclusiv tenul gras suprasaturat de sebum pentru actiunea  activului din compozitia produsului. Hidrolatele nobile astfel pregatesc terenul pentru actiunea  activului din compozitie. Colagenul natural obtinut din salcia neagra (Salix nigra) formeaza la  suprafata tenului o pelicula foarte fina, flexibila si non-oclusiva, care pastreaza timp indelungat  nivelul optim de hidratare si promoveaza supletea si elasticitatea naturala a oricarui tip de ten.  

Pe langa un cleanser obisnuit care doar curata pielea, Steril Beauty Cleanser “Collagen +” curata,  intretine prin ingrediente active frumusetea naturala a tenului, si ofera actiune antimicrobiana  datorita argintului coloidal.

  1. Cum reușește Cleanserul - soluția organică pentru curățarea și întreținerea tenului să îmi susțină  fermitatea și elasticitatea natural? 

Steril Beauty Cleanser “Collagen +” sustine fermitatea si elasticitatea in mod natural datorita efectelor  complementare a ingredentelor din compozitie. Hidrolatii nobili de Neroli,Trandafir de Damasc si  Rozmarin pregatesc tenul pentru incorporarea activelor naturale. Astfel colagenul vegetal extras din  salcie neagra reuseste sa formeze pe suprafata oricarui tip de ten o pelicula naturala, fina si flexibila,  care sa pastreze timp indelungat nivelul optim de hidratare si elasticitate a pielii.  

  1. Care sunt acele ingrediente care dau efectul de anti-îmbătrânire pentru produsul Toner – soluție  organică antiacneică? Din ingredientele pe care le-am văzut enumerate nu mi-a fost clar... 

Steril Beauty Toner “Anti-Acne” reuseste sa asigure efectul de anti-imbatranire prin acidul salicilic BHA  natural. Acest activ cosmetic extrem de valoros si apreciat de catre mediul stiintific, obtinut din  scoarta de salcie neagra, are rol dublu si anume efect comedolotic si de regenerare celulare la nivelul  tegumentelor. Este important de mentionat faptul ca acidul salicilic BHA natural pe langa efectele pe  care le ofera acidul salicilic sintetic din produsele existene pe piata, nu are deloc efecte secundare  precum uscarea si iritarea pielii, efecte care din pacate se regasesc in produsele cu varianta sintetica a  acidului salicilic. 

  1. Cum mă ajută tonerul să lupt eficient împotriva acneei? De ce să aleg produsul acesta și nu alte  produse mult mai cunoscute de pe piață care promit să facă același lucru? 

Steril Beauty Toner “Anti-Acne” reprezinta solutia cu efect sigur si fara riscuri asociate a produselor  anti-acneice. La fel cum sunt dezvoltate si restul produselor din gama Steril, actiunile specifice fiecarui  produs din gama se datoreaza sinergiilor si efectului complementar al ingredientelor din compozitie.  Pentru combaterea acneei, Steril Beauty Toner “Anti-Acne” foloseste actiunea puternic comedolitica a  acidului saliclic BHA natural. Prin acest efect valoros, produsul previne aparitia comedoanelor dar  ajuta si la indepartarea lor, astfel porii raman deschisi fara acumularea impuritatilor si bacteriilor care  duc la aparitia acneei. In completarea acestei actiuni, este cunoscut si acceptat faptul ca acidul salicilic  BHA natural actioneaza si impotriva principalilor reprezentanti ai florei microbiene tegumentare  implicati in formarea acneei, cum ar fi Staphylococcus aureus si Propionibacterium acnes. Mai mult  decat atat, in completarea efectelor acidului salilic BHA natural pentru combaterea acneei vine si  argintul coloidal organic din compozitia produsului. Acesta din urma suplimenteaza efectul  antimocrobian al produsului, oferind un spectru larg de actiune impotriva florei microbiene de pe  suprafata tenului acneic.

  1. Începând cu ce vârstă poate fi utilizată soluția pentru îngrijirea zonei intime feminine? 

Steril Intimate Care nu este destinat copiilor sub 3 ani. In schimb, este important ca promovarea  ingrijirii zonei intime feminine sa inceapa inca de la varsta copilariei. Produsul Steril Intimate Care are  in compozitie ingrediente pur-naturale, cu un pH adecvat zonei intime feminine, calmeaza iritatiile si  inflamatiile, hidrateaza in profunzime si elimina mirosurile neplacute. 

  1. Cum se face sinteza naturală de colagen prin intermediul ingredientelor conținute de solutia  pentru mâini?  

In solutia pentru maini Steril Hand Care, sinteza naturala de colagen este asigurata de catre gelul  organic obtinut din Aloe Vera. Acest compus atat de cunoscut pentru actiunile sale benefice asupra  pielii, stimuleaza fibroblastii si sporeste in mod natural sinteza fribrelor de colagen si elastina. 

  1. Solutia pentru mâini se poate folosi și pe pielea pe care apar urme ale unor alergii/mâncărimi? 

Steril Hand Care poate fi folosit si pe o piele iritata. Datorita complementaritatii ingredientelor,  aceasta solutie botanica ajuta la calmarea iritatiilor de pe suprafata mainilor prin gelul de Aloe vera  care are un efect calmant, regenerator si atenueaza iritatiile pielii sau eritemele si prin hidrolatul de  Lavanda care are un efect puternic de calmare, revigorare si regenerare a pielii. In completarea  actiunilor celor doua ingrediente, se regaseste hidrolatul nobil de Hamamelis care datorita  continutului de taninuri, are un efect astringent si nu patrunde in profunzimea straturilor de piele ci  ajuta la repararea si intarirea elasticitatii stratului iritat de la suprafata pielii, astfel reusind sa  combata iritatia mainilor prin aplicari succesive. Steril Hand Care are actiunea unica de a asigura un  puternic efect reparator targetat chiar in locurile necesare de la suprafata mainilor, ceea ce  deosebeste acest produs botanic de restul produselor concurente cu compusi chimici de sinteza de pe  piata.

FAQ

live_help

Didn't find your answer?

Our customer service will be happy to help you.